Suzuki

ogłoszeniaceny używanychwiadomościdealerzyforumczęścioponyfelgiksiążkilinkitapetyopiniedekoder VIN
  FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Regulamin    Grupy    Czat    Rejestracja 
  Profil    Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości    Zaloguj    iboi - ogłoszenia

( Motoryzacja ) Nawigacja od Navteq w Stilo


Idź do strony 1, 2  Następny
 
postów na stronie: 10 20 50
       Forum SUZUKI Forum Strona Główna -> ( Motoryzacja ) Nawigacja samochodowa GPS
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
johnny_b2

Debiutant
Debiutant


Dołączył: 18 Gru 2007
Posty: 15
Skąd jesteś (miejscowość/region): Tychy

Piwa: 0/0
Wysłany: Wto 18 Gru 2007, 12:02
Temat postu:

Nawigacja od Navteq w Stilo


Witam,
mam stilo abarth z zintegrowaną nawigacją. Oprogramowanie jest od navteqa, który niestety nie ma mapy polski (bo po co). Czy można użyć jakiejś innej nawi? albo może jednak będzie jakaś aktualizacja?
Powrót do góry
Robakkk

Czytelnik
Czytelnik


Dołączył: 05 Lut 2008
Posty: 5
Skąd jesteś (miejscowość/region): Kalisz/ Wlkp. płd.
Posiadane auto: P205/Fiat Stilo 2.4 20V
Piwa: 0/0
Wysłany: Pon 11 Lut 2008, 15:34
Temat postu:

Re: ( Motoryzacja ) Nawigacja od Navteq w Stilo


Również szukam płyty z mapami naszej części Europy, a więc dołączam się do tematu.
Z tego co wiem, musi to być płyta dedykowana. Nowa w Fiat Auto Poland to ok. 800zł. Nie wiem natomiast, jak z funkcjonalnością i co podstawowe- z pokryciem Polski.
_________________
Pozdrawiam
Robakkk
Powrót do góry
gadu-gadu
mariusz50

Dyskutant
Dyskutant


Dołączył: 30 Gru 2007
Posty: 56
Skąd jesteś (miejscowość/region): Wrocław
Posiadane auto: Stilo Abarth 5d LPG
Piwa: 0/0
Wysłany: Sro 20 Lut 2008, 13:27
Temat postu:

Re: ( Motoryzacja ) Nawigacja od Navteq w Stilo


Można kupić taniej, np. taką:
http://navisystems.pl/sklep/product_info.php?cPath=17_18_43&products_id=85
I do tego aktualną.
_________________
Mariusz
Powrót do góry
stilowiec

Czytelnik
Czytelnik


Dołączył: 13 Mar 2008
Posty: 3


Piwa: 0/0
Wysłany: Czw 13 Mar 2008, 22:38
Temat postu:

Re: ( Motoryzacja ) Nawigacja od Navteq w Stilo


mariusz50 napisał:
Można kupić taniej, np. taką:
http://navisystems.pl/sklep/product_info.php?cPath=17_18_43&products_id=85
I do tego aktualną.


A ja już kupiłem sobie taką. Very Happy Dal zainteresowanych więcej informacji na priv
Powrót do góry
C@SP3R

Debiutant
Debiutant


Dołączył: 24 Sty 2008
Posty: 15
Skąd jesteś (miejscowość/region): MAŁOPOLSKA
Posiadane auto: Fiat Stilo 3d 19.jtd 2002,Vectra Kombi 2.2 DTI, Audi A3 1.9 TDI, Audi A4 B6 1.9 TDI 131KM
Piwa: 0/0
Wysłany: Czw 20 Mar 2008, 15:22
Temat postu:

Re: ( Motoryzacja ) Nawigacja od Navteq w Stilo


a ja mam takie pytanko czy ta plyte da sie jakos przegrac bo kupilem stilacza z nawi i niestety nie bylo plyty zostalo tylko opakowanie podejrzewam ze ktos dzwignal przed kupnem i nie mam jak nawet sprawdzic tej nawigacji czy dziala
Powrót do góry
Reklama








Wysłany: Czw 20 Mar 2008, 15:22
Temat postu:

reklama


Powrót do góry
stilowiec

Czytelnik
Czytelnik


Dołączył: 13 Mar 2008
Posty: 3


Piwa: 0/0
Wysłany: Czw 20 Mar 2008, 18:45
Temat postu:

Re: ( Motoryzacja ) Nawigacja od Navteq w Stilo


Oczywiście, że tak. Wiem, bo robiłem - oczywiście służy tylko jako kopia bezpieczeństwa, gdyby stało się coś z oryginałem. Very Happy
Powrót do góry
blokb2

Czytelnik
Czytelnik


Dołączył: 15 Wrz 2008
Posty: 5


Piwa: 0/0
Wysłany: Pią 03 Paź 2008, 10:19
Temat postu:

Szkoda kasy na tą płtyę


Jakość tej nawigacji pozostawia sporo do życzenia - NIE kupujcie tej płyty 700zł za oryginał to strata pieniędzy. Mieszkam w mieście 200 000 mieszkańców, 7 dzielnic - w nawigacji są 4 ulice z mojej miejscowości Sad Jednym słowem kicha !!! Płytę zwróciłem - nie warto.
Powrót do góry
stilowiec

Czytelnik
Czytelnik


Dołączył: 13 Mar 2008
Posty: 3


Piwa: 0/0
Wysłany: Sob 04 Paź 2008, 19:54
Temat postu:

Re: ( Motoryzacja ) Nawigacja od Navteq w Stilo


Eee, bez przesady, jest całkiem dobra (w porównaniu do mapy z 2005 r.). We Wrocku są chyba wszystkie ulice, zresztą jeździłem trochę po Polsce i nie było tragedii. Z którego roku masz mapkę i w jakim to miasteczku mieszkasz?
Chociaż w jednym się z tobą zgodzę - 700 stów bez możliwości aktualizacji to faktycznie za dużo.
Powrót do góry
blokb2

Czytelnik
Czytelnik


Dołączył: 15 Wrz 2008
Posty: 5


Piwa: 0/0
Wysłany: Wto 14 Paź 2008, 22:11
Temat postu:

Sprawdzę jak wrócę z delegacji


Przepraszam za opóźnienia w odpowiedzi - jestem w delegacji - na wszystkie listy odpiszę po powrocie (pod koniec miesiąca).

Z tego, co pamiętam przedstawia się 2007/2008 - miasto Sosnowiec, ale podobnie jest z innymi ościennymi miastami (przyznaje że nie sprawdzałem Katowic) - wpisałem ostatnio trasę do Jeleniej Góry to w Katowicach pokazywał głupoty na A4 i za Wrocławiem po zjeździe na drogę nr5 zgubił się tak jak by jen nie było. Starał się mnie kierować prze przez Legnicę drogą nr3.

Jak wrócę jeszcze sprawdzę, ale wydaje mi się, że mam najnowszą wersję.

Możliwe że faktycznie mam starą wersję - kilka osób twierdzi że w ich nawigacji są ulice o które mi chodzi.

Czy ktoś dysponuje nową płytą do nawigacji?
Powrót do góry
barty84

Czytelnik
Czytelnik


Dołączył: 22 Maj 2009
Posty: 2


Piwa: 0/0
Wysłany: Pią 22 Maj 2009, 14:38
Temat postu:

Oddam płyty w dobre ręce :)


Witam

Koledzy mam płyty z nawigacja do Connect Nav+ NAVTEQ. Są to aktualne mapy z roku 2008/2009. Są to płyta do nawigacji instalowanych w:
Alfa: GT; 147; 159; Brera
FIAT: Stilo; Idea; Doblo; Ducato; Panda; Croma; Ulysse(przed 10/2005)
Lancia: Musa; Ypsilon; Phedra(przed 10/2005)
Zdjęcie całego kompletu



Samochodu już dawno nie mam, płyty leżą w szufladzie wiec chce się ich pozbyć. Za komplet chce tylko zwrot kosztów przesyłki i cenę czystych płyt CD plus ewentualnie (jak ktoś będzie miał ochotę) na przysłowiowe piwko.
Czekam na info od zainteresowanych:
gg: 1448728
barty84@tlen.pl
Powrót do góry
Radzio_Sz

Dyskutant
Dyskutant


Dołączył: 14 Kwi 2008
Posty: 57
Skąd jesteś (miejscowość/region): Mieścisko czasem Gniezno ogólnie wielkopolska
Posiadane auto: 126pEL96r, UNO1.0 98r, Bravo I 1.9JTD GT 99r,
Piwa: 0/0
Wysłany: Pon 21 Wrz 2009, 21:38
Temat postu:

Nawigacja do Stilo


http://chomikuj.pl/kwintal14/nawigacja+fiat+stilo
Powrót do góry
gadu-gadu skype status
zipper22

Debiutant
Debiutant


Dołączył: 19 Wrz 2009
Posty: 24
Skąd jesteś (miejscowość/region): Brzeg
Posiadane auto: Fiat Stilo Abarth 2.4 2002r. + LPG
Piwa: 0/2
Wysłany: Sro 04 Lis 2009, 19:04
Temat postu:

Re: ( Motoryzacja ) Nawigacja od Navteq w Stilo


Tez mam plyte - Europa Wschodnia...zainteresowanych zapraszam na priva...ale tak co do tematu to uzywam nawigacji w komorce, bo ta w naszych stilaczach jest upokorzajaco uboga...
Powrót do góry
jacek.d

Auto Maniak
Auto Maniak


Dołączył: 09 Cze 2009
Posty: 534
Skąd jesteś (miejscowość/region): W-wa
Posiadane auto: Ducato 244 2.3JTD, 2003
Piwa: 23/3
Wysłany: Sro 04 Lis 2009, 19:20
Temat postu:

Re: ( Motoryzacja ) Nawigacja od Navteq w Stilo


http://peb.pl/programy-nawigacyjne-i-mapy/271904-rapidshare-connect-nav-navteq-fiat-alfa.html
Powrót do góry
QAZWSX

Debiutant
Debiutant


Dołączył: 22 Lip 2007
Posty: 41


Piwa: 0/0
Wysłany: Sro 04 Lis 2009, 21:33
Temat postu:

Connect Nav+


witam
mam tez Connect Nav+ w samochodzie i bawiłem sie innymi nawigacjami i mam takie pytanie co maja inne nawigacje czego ta nie ma.Mam mapę z roku 2008/2009 i jeszcze nie zdarzyło mi sie ze wpisałem adres a go nie było ,oczywiście nie jeżdżę w szybkiej paczce lub DHL.Jedyna uwagi to miał bym może do grafiki ,ale to tylko ma pokazywać drogę a nie krzaki na poboczu i zależy od płyty .Fajny jest telefon ,obsługa głosem telefonu i nawigacji mało która to ma, jest wiele sposobów wyświetlania trasy,dobre sa powiększenia na rozjazdach i ma 7" a nie 3 czy 4" jak te niby lepsze.
Powrót do góry
coguar

Stały Bywalec
Stały Bywalec


Dołączył: 21 Sie 2009
Posty: 164
Skąd jesteś (miejscowość/region): Katowice
Posiadane auto: Fiat Stilo 1.9 JTD@2002
Piwa: 3/1
Wysłany: Sro 04 Lis 2009, 22:18
Temat postu:

Re: ( Motoryzacja ) Nawigacja od Navteq w Stilo


po 1 poi (fotoradary np) po 2 nie mozna sluchac plyty jak masz navi akurat, po 3 do telefonu potrzebujesz przekladac karte do adaptera i do navi lub miec 2 karte z innym numerem po 3 navi ma braki jesli chodzi o szybkosc działania

Z plusów mozna wymienic jedynie wyglad, bo nawet do mp3 sie nie nadaje do konca (nie da sie przewijac) i w tej cenie to sory ale chyba ludzie poszaleli jak ja sprzedaja (za sprzet projektowany w latach `90 wolac ponad 1000zl)

Mialem radio kasetowe w stilo i rozwazalem rozne opcje lacznie z navi, ostatecznie stanelo na oryginalnym CD+MP3 oraz TomTom Go910 (400zl) który ma 20GB dysk twardy wbudowany, ma RDS-TMC, ma bluetooth i wbudowany zestaw głośnomówiący oraz takz ma sterowanie głosem, ma comprawda mniejszy ekran bo jedynie 4 cale ale za to mam jedna mape na cala europe i to z wszystkimi aktualizacjami fotoradarami i innymi bzdetami które sobie zamarze.
Wiec taka jest różnica.
Powrót do góry
Wyświetl posty z ostatnich:   
       Forum SUZUKI Forum Strona Główna -> ( Motoryzacja ) Nawigacja samochodowa GPS Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2





 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

Popularne dyskusje w dziale: ( Motoryzacja ) Nawigacja samochodowa GPS


Suzuki

Liana

12 400

2005r.

139 000 km

kujawsko-pomorskie

Suzuki

Swift

23 900

2009r.

84 000 km

lubelskie




Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group

bezpłatne ogłoszenia motoryzacyjne


Serwis partnerski portalu www.auto.plSamochody to nasza pasja
Copyright © Profit 2003 - 2014 Created by idealneT and OM System